Képzések - 2007 március vége

Felkészítő képzés

Deák Kálmánné, Kiss Andrea Szabó Mária, Madjász Julianna, Dr. Györgyné Pécsi Magdolna, Gyetván Gyula megvalósító pedagógusok 2007. március 22.-23.-24.-én Egerben vesznek részt a Heves Megyei Pedagógiai Intézet szervezésében zajló 30 órás módszertani témájú tanfolyamon.

A tanfolyam elvégzéséhez sok sikert kívánunk!

Mivel az iskolavetés úgy döntött, hogy ennyi kolléga hiányzása okán sem zárja be az iskolát Smile, mi kitartunk, és szorgalmasan helyettesítjük Őket...

Kiegészítő hír: Dr. Bálintné Hübner Judit 2007. március 29.-31. között szintén módszertani képzésen vesz részt Egerben.

Megjegyzés. Ha lehet halkan írni, akkor úgy az eddigi módszertani képzések kapcsán megjegyzem, hogy a "kérünk, hozz magaddal alkalmas ruhát, amiben kúszni-mászni tudsz..." (elnézést, ha nem pontosan idéztem) kitétel kissé erős a 9. évfolyamon egy adott kompetencia-területen dolgozó pedagógus számára. Lehet új módszereket tanulni, rendben van hogy tréning, gyakorlati foglalkoztatás, stb., de azért ne essünk át a ló túloldalára, ha kérhetjük... Konszolidált felnőttek mászatása, ugráltatása nem túl szerencsés dolog, semmilyen új ideológia tükrében sem! Érdemes belegondolni a trénereknek abba, hogy ez nem fordíthatja-e visszájára a projekt keretében tapasztalható pozitív lendületet :( !