Szóbeli felvételi tájékoztató

Tisztelt Érdeklődők! 

Ezúton, ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy az iskolánkba jelentkező 8. osztályos tanulóknak szervezett szóbeli felvételi beszélgetések időpontjai:

1. alkalom: 2018. február 23. péntek 13.00-16.00

2. alkalom: 2018. március 2. péntek 13.00-16.00

A szóbeli beszélgetésre külön értesítést nem küldünk, minden tanulót szeretettel várunk az általa választott időpontban.

Azt azonban megköszönjük, ha előre tudják jelezni az iskolánk felé, melyik időpontban számíthatunk a részvételre, mert ez a számunkra megkönnyíti a tervezést. Ennek hiányában a tanulókat várjuk az 1., ha azon nem tudnak megjelenni, akkor a 2. alkalomra.

Képzéseink:

gimnázium -5 évfolyamos gimnáziumi képzés angol nyelvi előkészítő évvel (kezdő és haladó csoportokkal), emelt óraszámú informatikával, természettudományi ill. társadalomtudományi tantárgyblokkal (0001)

gimnázium - 5 évfolyamos magyar-német két tanítási nyelvű gimnáziumi képzés német nyelvi előkészítő évvel (kezdő és haladó csoportokkal) (0002)

gimnázium - 5 évfolyamos magyar-francia két tanítási nyelvű gimnáziumi képzés francia nyelvi előkészítő évvel (0003)

 

Szóbeli felvételi vizsga: idegen nyelvű felvételi (minden képzésre jelentkező tanulónak) az általános iskolában tanult idegen nyelven.

 

Az iskolai szóbeli vizsga témakörei:

Angol nyelvi szóbeli témakörök:

Introduction; Family; Daily Routine; School; Free time, hobbies; House and Flat; Eating; Weather, clothes; Celebrations; Sport.

Német nyelvi szóbeli témakörök:

Vorstellung; Familie; Tagesablauf; Schule; Freizeit, Hobby; Wohnort, Haus/Wohnung; Essen; Wetter, Kleidung; Feste, Feiertage; Sport

Esetleges további kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, az iskola elérhetőségein:

 

 

 Tisztelettel: Iskolavezetés

 

Találatok: 1013